میکرودرم ابریژن دستگاهی جهت رفع چین و چروک پوست،رفع ملاسما و کلیه لک های غیر مادرزادی پوست،رفع جای آکنه و کک و مک صورت،رفع سوراخ های ریز پوست،جوانسازی و شفاف سازی پوست،براق کنندگی و برگشت خاصیت کسانی پوست،خارج کردن جوش های سرسیاه و سر سفید از پوست، و …استفاده می شود. سایت آسمونی در این مقاله مزایا و عوارض و همچنین کاربرد این روش را برای شما عزیزان عنوان می کند. آسمونی را همراهی کنید.
میکرودرم ابریژن – ابریشن – (Microdermabrasion) اولین بار در سال ۱۹۸۵ در کشور ایتالیا مورد استفاده قرار گرفت. سپس در بیشتر کشورهای اروپایی به عنوان روش بدون عارضه جوانسازی پوست استفاده شد و بعد از آن در کشورهای آمریکایی نیز مورد استفاده قرار گرفت.
دستگاه میکرودرم ابریژن چگونه کار می کند؟
میکرودرم ابریژن برای چه مشکلاتی کاربرد دارد؟
با این دستگاه حساس و پیشرفته جریانی از کریستالهای ظریف اکسید آلومینیوم روی پوست باعث لایه برداری سریع میشود. ضمنا یک مکش نیز روی پوست انجام می شود که باعث جمع شدن کریستال ها از سطح پوست و همچنین بهتر شدن جریان خون به منطقه و فعال شدن سلولهای فیبروبلاست و نتیجتا ترمیم و طراوت پوست می گردد.
میکرودرم ابریژن برای بهبود چه مشکلاتی استفاده می شود؟
۱- رفع جای جوش: فرورفتگی های ناشی از جوش ها و جای آکنه، با میکرودرم قابل رفع است. طی جلسات لازم، پوست صاف و کشیده می شود.
۲- جوان سازی پوست: از این روش در درمان چروک های سطحی و کم عمق پوست می توان استفاده کرد. چندین جلسه درمان در این مورد بکار می رود. فواصل درمان را بر حسب وضعیت بیمار می توان تغییر داد. چروک های خیلی عمیق با این روش درمان نمیشوند، ولی قوام کلی پوست پس از چند جلسه درمان بهتر خواهد شد و پوست شفاف تر و محکم تر می شود.
چروک های خیلی عمیق با این روش درمان نمیشوند، ولی قوام کلی پوست پس از چند جلسه درمان بهتر خواهد شد و پوست شفاف تر و محکم تر می شود
۳- لک های پیری یا کبدی: لک های پیری مربوط به نور آفتاب بوده و یا در سنین بالا در پوست های روشن دیده می شوند. این لک ها با میکرودرم ابریشن قابل درمان می باشند.
۴- لک های حاملگی: مهم ترین اثر میکرودرم ابریژن، کمرنگ یا محو کردن لک های حاملگی یا ملاسما است، مخصوصا اگر همزمان با آن از داروهای لک بر (تحت نظر پزشک) استفاده شود.
۵- جای جوش (اسکار) آبله مرغان: اسکارها نباید زیاد عمیق باشند و معمولا بر حسب نوع اسکار و محل و عمق آن، به چندین جلسه درمان هفتگی نیاز دارد.
۶- کوچک کردن منافذ پوستی: منافذ باز پوست یکی از مشکلات عمده در خانم ها می باشد. یکی از راه های درمان این مشکل استفاده از میکرودرم ابریشن است. بعد از چند جلسه درمان به علت بافت سازی و محکم تر شدن پوست، منافذ پوستی نیز کوچک تر می شوند.
۷- برطرف کردن تاتو یا خالکوبی: تاتو و خالکوبی های سطحی پوست را می توان با این روش درمان کرد.
۸- تمیز کردن پوست و از بین بردن جوش های سرسیاه: برای از بین بردن جوش های سر سیاه که بسیار شایع می باشند نیز می توان از میکرودرم ابریژن استفاده کرد. کاهش جوش های سر سیاه پوست به کم شدن ضایعات جوشهای غرور جوانی نیز کمک خواهد کرد.
۹- درمان ترک های پوستی: در درمان ترک های پوستی در زمان حاملگی یا چاقی و بلوغ نیز می توان از این روش استفاده نمود که البته خیلی خوب به درمان پاسخ نمی دهد.
۱۰- چروک گردن: برای درمان چروک های ناحیه گردن و ضایعات این ناحیه نیز می توان از میکرودرم استفاده کرد.
بعد از انجام میکرودرم ابریژن، تا حدامکان زیر نور آفتاب قرار نگیرید و در صورت نیاز از کرم ضدآفتاب به میزان کافی استفاده کنید
مزایای میکرودرم ابریژن
میکرودرم ابریژن برای چه مشکلاتی کاربرد دارد؟
عمل میکرودرم ابریژن فواید برجسته و متعددی دارد که مهمترین آن عبارت است از:
جوانسازی و ارتقاء سلامت پوست
کاهش خطوط ریز و چروکهای خفیف تا متوسط ناشی از پا به سن گذاشتن
تحریک سلولهای فیبروبلاست برای تولید کلاژن بیشتر
برطرف شدن آثار زخم و جراحت
کاهش لکههای رنگی روی پوست (در ترکیب با مواد شیمیایی درخشان کننده پوست)
افزایش نفوذ پمادهای موضعی که با دقت برای بعد از عمل تجویز شده است.
عدم احتمال بروز حساسیت به مواد شیمیایی
عدم نیاز به بیهوشی
امکان انجام عمل بعد از جراحیهای زیبایی از طریق انتخاب نوع مناسب کریستال و شدت مناسب مکش دستگاه
عدم نیاز به زمان استراحت و بهبودی بعد از عمل. هرگونه التهاب احتمالی پوست به خاطر لایهبرداری ملایم، بلافاصله بعد از عمل محو خواهد شد.
هزینه پایین (در مقایسه با لیزر و جراحی پلاستیک)
ناچیز بودن خطر بروز لکههای پوستی به دلیل عدم تولید گرما در طول مدت عمل میکرودرم ابریژن
عوارض و خطرات احتمالی
اکثر عوارض و خطرهای احتمالی از انجام میکرودرم در شرایط غیراستریل یا کاربرد نامناسب دستگاه ناشی میشود. چنانچه از سری دستگاه و مکنده طبق اصول بهداشتی استفاده نشود، بیمار در معرض عفونت قرار خواهد گرفت. اگر از دستگاه به شیوهای نامناسب در قدرت بسیار زیاد استفاده شود، ممکن است کریستالهای ریز مورداستفاده برای پوسته پوسته کردن، پوست را سوراخ کنند.
ضمناً وارد شدن کریستال به داخل چشم بیمار و در نتیجه تحریک و سوزش چشم نیز از پیآمدهای استفاده نامناسب از دستگاه محسوب میشود. اثرهای جانبی مضر میکرودرم ابریشن بسیار نادرند و در صورت بهکارگیری مناسب دستگاه بروز نمییابند.
تدارک پوست داماد به دلیل داشتن یک پوست سالم و تر نه تنها برای روز عروسی، بلکه برای هر روز از زندگی بسیار مهم است.
اگر شما به دنبال یافتن یک فن مناسب برای پوست داماد هستید، میتوانید از چندین تکنیک استفاده کنید که در ادامه آنها را توضیح میدهیم:
1. تمیز کردن پوست داماد: این اولین قدم در مراقبت از پوست داماد است و انجام آن، با برداشتن آلودگی های روزانه، لایه برداشت و پاکسازی پوست آماده مراحل بعدی خواهید شد. از ابتدای روز عروسی بهتر است پوست داماد را با دستگاه پاکسازی صورت ، پاک کرده و کلیاه بردارید.
2. مرطوب کردن پوست از قبل: پیش از هرگونه مراقبتی از پوست داماد، بهتر است پوست داماد را مرطوب کنید. پوستهای خشک باید به صورت منظم مرطوب شوند و پوستهای چرب از مرطوب کنندههایی با فرمولاسیون خاص استفاده کنند.
3. صورت SAVERS: این روش از ترکیبی از 6 تکنیک در قالب یک روزانه است که به شما کمک میکند بهترین فن مناسب برای پوست داماد را از جمله شادی، شروع، شناخت، بدن، تمرین و قرار گرفتن در سکوت، یاد بگیرید.
4. انجام ماساژ صورت: با انجام ماساژ صورت، علاوه بر این که احساس خوبی به داماد خواهید داد، پوست داماد هم به همراه بازسازی خود، مرطوب سازی و تقویت ایجاد میشود. میتوانید از یک مأمور ماهر استفاده کنید یا به طور خودکار با دستگاه صورت ، تلاش کنید.
5. استفاده از محصولات مرطوب کننده : با انتخاب مرطوبکننده مناسب و با فرمولاسیون پوستی، به پوست داماد انرژی میدهید و از ترکها و خشکی پوست جلوگیری میکنید. برای دامادهایی که با موجود پوست چربی مواجه هستند، بهتر است از مرطوب کننده مات استفاد